Jaha, nu kommer dom så kallade efterdyningarna efter sommarens alla översvämmningar! Jag vet inte vem jag ska ringa och lämna in mina klagomål hos???…kommunen? SMHI? Svenska myggsällskapet? ( Finns det ens ett svenskt myggsällskap?) JA någon måste ta hand om alla dessa myggjävlar som surrar omkring här i min trädgård, i mitt kök, i mitt sovrum, i vardagsrummet, på dass… ja hela jävla huset…för  jag står snart inte ut! Myggjävlarna är så envisa att de dessutom biter mig på jobbet, inomhus! Mitt på ljusa dagen!!! (Varför myggorna hänger inne på Systembolaget vet jag inte, dom får ju ändå inte handla eftersom de är alldeles nykläckta och därmed inte har åldern inne!) I går tog myggorna priset då  jag var på födelsedagskalas hos en kompis. När vi satt där vid matbordet för att inta efterätten ( OBS! inomhus!!!) blev vi så illa bitna att till och med glasen på bordet gick i kras och vinet i glasen for ut över mig självklart, när min väninna reflexmässigt slog ut sina armar i ett dödande ninja-move. Att myggmedlet på apoteket både i Hultsfred och Vimmerby är slutsålt gör ju verkligen inte saken bättre!! Hårspray och tändare funkar inte i längden och särkilt inte när man har en fluffig långhårig katt i närheten! Jag vill ju inte att brandkåren ska komma och släcka en eldsvåda i min katts svans eller så… Hur skulle det se ut?

TACOWRAP MED RIS ( 4 pers)

 • 1 paket tortillabröd
 • 400 gr nötfärs
 • 1 paket tacokrydda
 • 2 portioner kokt ris
 • ca 100 gr blandad sallad

Gör så här: Stek upp färs i en stekpanna. Tillstätt tacokryddan enligt anvisning på paketet. Tillsätt även det kokta risen. Fyll tortillabröden med färs och risblandningen, toppa med salladen och rulla sedan ihop till en wrap.

6 Thoughts on “TACOWRAP MED RIS

 1. Wrap med ris var lite nytt för mig… spännande och gott!

 2. Vågar knappt säga det, men jag har bara fått två myggbett i år. Brukar vara fler mygg här, men de hänger väl i dina hemtrakter nu. Tack för det! ;o)

  Taco is da shit, with or witout rice.

  Kram Malin

 3. Myggen har kommit med besked. Har oxå en del myggbet tycker odjuren är riktigt stora i år eller har jag glömt hur stora de är 🙂

 4. Ååh va den såg god ut! Riktig mumsbit!

 5. Jag skulle föreslå en fet cigarr att jaga bort dem med!

 6. hahahhah myggorna dras ju till dem söta så ta de som en komplimang,har haft tur i år inte en enda men de är väl för att ja blivit för ful,hahahahhaha
  wraps,mums ska äta på söndag,sååå gotti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation