Jag har inte haft tid/lust att uppdatera härinne.Hela världen har blivit lite upp-och-ner-vänd och energin har verkligen trutit.För en vecka sedan blev vi uppsagda från det lilla hus vi hyrt och de senaste dagarna har gått åt till att sitta i telefon och på internet i jakten på ett nytt boende samtidigt som man ska vara på jobbet och sköta sin vanliga vardag precis som vanligt. Letandet har gått sådär faktiskt. Inte alls för att vara mer exakt. Det är svårt att hitta boende som man kan se som  något permanent. Just nu har vi bara nödlösningar och tiden är knapp då vi måste vara ute ur huset redan i maj. Samtidigt som det känns jobbigt så fick jag och min sambo en spark i röven. Vi har länge pratat om att vi vill köpa ett eget hus men vi har trivts så bra där vi bor nu så vi har liksom aldrig tagit tag i saken.

Så håll nu tummarna för att det dyker upp något snart och se fram emot mer mat av den här kalibern framöver. ”Snabblagat, enkelt men förbaskat gott”.

VARMA PIZZAMACKOR ( 10 st)pizzamackor

10 st runda tekakor eller hönökakor

1 dl tomatsås

400 gr stekt nötfärs eller 1 paket skivad kryddig korv

5 dl riven ost

Gör så här: Lägg ut alla bröd på plåt. Bred tomatsås på varje och fördela nötfärs/korv jämt på varje bröd. Strö över osten. Gratinera i ugn i 200 grader i ca 20 minuter. Enkelt och gott!

//

Ann-Sofi

3 Thoughts on “VARMA PIZZAMACKOR

  1. Walter on mars 14, 2015 at 12:34 e m said:

    lycka till, det kommer lösa sig!

  2. Jag håller tummarna för att ni hittar ett nytt boende. Kram

  3. Hoppas det löser sig snarast för sådant här tar onödig energi.
    ha det gott
    kram Milla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation