Idag ömsom regnar ömsom snöar det här i Hultsfred. Det är nästan så jag vill klaga hos vädergudarna då den fina vita snön faktiskt håller på att förvandlas till grått snöslask. Så kan vi ju inte ha det!!! Annars då? Ja, jag gick lite för tidigt idag, kunde faktiskt ha legat kvar minst en halvtimme till visade sig. Varför då? Jo i min kalender stod det: jobba! Och på jobbet stod det på mitt schema: jobba!! men en sak hade vi alla missat och det var….vilken tid! Det är kanske inte så noga? Men höftade lite på tiden och det visade sig att jag kom till jobbet alldeles för tidigt. Det är ganska otypiskt mig, att komma för tidigt eller ens komma i tid, igår höll jag nämligen på att komma 1 timme försent eftersom jag var helt övertygad om att jag faktiskt började 13.30 fast när jag kollade i kalendern runt kl 12.10 när jag stod där vrålsvettig efter ett hårt träningspass så såg jag att arbetsdagen började vid 12.30. Om du undrar hur jag gjorde för att både duscha, äta, blåsa håret, klä om och vara på jobbet i alldeles tipp topp form kl 12.20, så kan jag faktiskt inte svara på det? Det liksom bara hände och ja, jag hängde knappt med själv ! Och tiden är en världslig sak…Klockan är ju bara en liten manick som säger tick tack…tick…tack!

VARMA TACOMACKOR  ( 4 st)

 • 4 skivor franskbröd
 • 4 tsk tomatpuré
 • 300 gr blandfärs
 • 1/2 påse tacokrydda
 • 2 dl ost

Gör så här: Lägg franskbrödet på en plåt med bakplåtspapper. Lägg en tesked tomatpuré på varje formfranska och bred ut den med en smörkniv. Stek färsen med tacokryddan i en stekpanna. Fördela sedan färsen på bröden. Strö över osten och gratinera i ugnen i ca 8 minuter i 200 grader.

5 Thoughts on “VARMA TACOMACKOR

 1. Haha, ja det är inte klokt hur snabb man kan bli när man är stressad… Man liksom flyger fram! Och mackorna ser kanon ut också 🙂

 2. Låter gott:) och enkelt!
  Trevlig helg
  Kramar från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

 3. Fy fasen hatar att stressa sådär, man glömmer ju hälften hemma, sätter på sig udda strumpor och glömmer borsta håret. Försover jag mig så blir hela dagen helt rubbad… men du lyckades lösa biffen bra!
  Mackor. Älskar mackor. Länge sedan jag åt varma mackor. När jag var liten brukade vi köra dem i väffeljärnet, jäklar vad gott det var!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation