Igår var jag på leklandet här i Hultsfred med min brorsdotter och brorson,  det är andra gången på 2 veckor faktiskt. Leklandet är ett bra ställe för föräldrar eftersom man stänger in barnen i burar och låter dom hållas därinne i flera timmar. Föräldrarna ja dom fikar och pratar skit under tiden. ( Flickan på bilden, ja… jag vet! Visst är vi lika! Hon är typ mer lik mig än vad jag är lik mig själv. Otäckt faktiskt!)

Jag själv blir som ett barn på nytt på det där leklandet då jag är alldeles för raslös för att dricka kaffe och prata skit om andra människor så jag klängde lika mycket som ungarna där i nätet, jag tävlade mot barnen i rutchkanan och så fanns det en studsmatta… gud den där gravitationskraften, ååå det kittlade asgött i magen och ungarna skrattade så de kiknade eftersom jag var lika smidig som ett kylskåp när jag hoppade upp och ner. Innan vi gick hem lärde jag mig att hoppa i sidled också, då fick jag applåder.

 Och vet ni! det bästa av allt är att jag fick leka HELT gratis! Barnen, stackarna… dom fick betala 120 spänn!

Vilket lördagsnöje hörrni! Vrålkul! Kan jag gå dit idag utan barn tro? Jag kanske kan kidnappa ett barn därinne och låtsas vara förälder? Typ

– Hallå där, det är är MITT barn…Kom nu Sune så leker vi lite!

4 Thoughts on “ATT VARA VUXEN OCH LEKA PÅ ETT LEKLAND, DET ÄR BALLT!

 1. Åh, airhockey, något av det roligaste som finns ju! Där hade vi stått hela tiden, vi har till o med funderat på att köpa hem ett eget men då hade förmodligen matbordet fått åka ut och så kan vi ju inte ha det!

  • matsafari on mars 14, 2013 at 1:54 e m said:

   Nej så kan ni inte ha det. Om man nu inte kan kombinera på något sätt??? Airhockey dagtid och matbord kvällstid?

 2. Herregud – varför kände jag inte dig när mina barn var små!!?? Jag kunde ju ha hyrt dig som lekcoach! Jag avskyr att leka på lekland och vattenland och allt sånt. Jag beundrar de som tycker om det. Själv blir jag uttråkad efter fem, och då pratar vi sekunder, inte minuter…

  Mina stackars barn har fått leka själva men de har blivit rätt bra ändå. Jag har bakat och lagat mat med dem i stället och pysslat en del. Hoppas att de slipper ligga på psykdoktorns soffa på grund av min bristande leklust!?

  Kram!

  • matsafari on mars 14, 2013 at 1:53 e m said:

   HAHA ja det är kanske så att det är roligare att leka med andras ungar än sina egna. Om jag hade egna barn skulle jag nog inte tycka att det var så där roligt. Men jag längtar tills nästa gång jag får dra dit! Vrålkul!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation