Jag satt och tittade på gamla kort vid frukosten i morse. Bara för att få drömma mig bort till sommaren och pappas båt. Så hittade jag en ganska rolig bild på mig själv! Det första jag tänkte var… Är det den där arga Lilla My i mumindalen?

Och när jag tänker efter så är vi nog ganska lika… Vi är båda ganska små, ettriga och viljestarka och när vi blir riktigt arga, ja då bits vi. Fast jag går inte runt i rött, rött gör att man ser tjock ut… det vet du väl?

6 Thoughts on “DOM ÄR JU GANSKA LIKA…

 1. Haha jaa, ni är kanske ganska lika ändå! 🙂
  Själv har även jag blivit jämförd med lilla My, då jag ofta har en hårtofs mitt på skallen och bär en röd kappa. Dock bits jag inte när jag blir arg. Inte så ofta i alla fall… 😉

  • matsafari on mars 3, 2013 at 10:57 f m said:

   Haha åh skulle gärna vilja se dig i den där röda kappan:) Jag bits egentligen inte heller så ofta men ibland ”biter” jag ifrån!

 2. Hihihi, väldigt likt.

 3. Haha, ja, ni är ju rätt lika. Att du bara kan komma på sånt…!!!

  • matsafari on mars 3, 2013 at 10:58 f m said:

   Ja jag vet, ni måste tro att jag absolut inte har något liv eftersom jag ibland kan komma på de mest knasiga sakerna ;-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation