Idag skiner solen och Decibel har varit ute i hela 5 minuter. Ibland undrar jag om hon verkligen är en katt och inte en hare? för räddare liten skit får man leta efter. Till och med inomhus kryper hon ihop som en liten tomte om en högljudd lastbil skulle råka köra förbi ute på gatan. Det enda hon inte är rädd för är den söta rynkiga damen med den långhåriga och glada taxen, dom smyger hon på längs staketet.Ibland hoppar hon fram som gubben i lådan framför damen och taxen för att liksom visa ”Här är jag och jag är en skitsnygg kissemiss och jag är otroligt megafarlig”. Det är sånna stunder man får skämmas som kattägare. En annan gång då jag skämdes för Decibel var när grannen kom in på jobbet och berättade att om min katt skulle komma hem blöt någongång så var det för att hon klivit rakt in i grannens kaninbur och klått upp kaninen. Då ville jag typ bara dö och hur förklarar man för en katt att man inte ska klå upp andras kaniner? Muta med pannkakor kanske?

PANNKAKOR ( ca 14 st)

3 ägg

6 dl mjölk

2 1/2 dl vetemjöl

1/2 tsk salt

2 msk flytande margarin

Gör så här: Vispa äggen samman med hälften av mjölken och saltet. Tillsätt vetemjöl och vispa lätt till en jämn smet. Tillsätt resterande mjölk och flytande margarin. Stek sedan i het panna med smör någon minut på varje sida.

Pannkakor kanske är den barnsligaste av alla rätter…Och alla har vi en gång varit barn och njutit av pannkakor på det sätt som bara ett barn kan göra.

Tro det eller ej så är det faktiskt jag på bilden till vänster och min katt som bäbis till höger. Tänk va! Blev jag retad som barn för den där hårfärgen? Absolut! både hemma av storbrorsan och i skolan. Det hör till att bli retad om man är rödhårig och har mycket fräknar, alla rödhåriga som jag känner har visst blivit det.

8 Thoughts on “PANNKAKOR

 1. Ja, så söt! Pannkakor är ju bara så gott!

 2. Rött är åtminstone snyggt. Jag var fräknig och råttfärgad. Hur fult som helst. Fast nu har rått blivit grått, hihi, så nu tonar jag det rött. Fräknarna bleknar på vintern men i maj tittar de fram igen.

  Jag tycker att du var söt, då som nu, men du ser rysligt bestämd ut på bilden. Det kan väl inte stämma??? Kram!

  • matsafari on februari 28, 2013 at 10:10 f m said:

   Mina fräknar syns mindre och mindre för varje år. När jag var liten ville jag inte ha dom men nu tycker jag det är riktigt fint. På sommaren kommer de fram litegrann.

   Bestämd, ja både nu och då kan jag tillägga;)
   KRAM

 3. Vilken sötnos!

  Kidsen här hemma älskar pankisar och önskar sig det var och varannan dag 🙂

  Men haha, ser här ovan och du är verkligen lik lilla My på kortet! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation