Nu börjar allt bli som vanligt faktiskt. Livet menar jag. Skolorna har börjat, träningen har satt igång, idol går på tv igen och matrutinerna börjar sakta men säkert komma tillbaka. Men så händer många nya grejer i livet. Och hösten börjar bli full i min egen kalender och jag har många roliga grejer att se fram emot. En grej som är ny är att jag kommer skriva om mat i olika teman i vartannat nummer av tidningen Mera framöver.Första temat kommer den här månaden. Ett uppdrag som jag tar på blodigt allvar. Inte nog med det utan i höst kommer ni som vill kunna träffa mig live på Mat och Hantverksmässan i Lönneberga den 20:e September, där kommer jag stå och laga mat på råvaror som kan köpas på plats. Kom förbi vettja! Det vore kul att ses! Annars så bjuder jag på ett recept här på bloggen… precis som vanligt.

GRILLSALLAD ( 4 pers)grillsallad

2 nävar ruccola

10 coctailtomater ( gula eller röda)

1 fetaost (tärnad)

2 skivor vattenmelon ( tärnad)

15 svarta oliver

1 liten skvätt pressad citron

1 liten skvätt olivolja

Salt och Peppar

Gör så här: Lägg ruccola på ett fat. Strö hackad tomat, tärnad fetaost, tärnad vattenmelon och oliver ovanpå. Skvätt citronsaft och olivolja över salladen. Salta och peppra.

//

Ann-Sofi

6 Thoughts on “GRILLSALLAD

 1. Vilken spännande höst du har framför dig!
  Salladen får en att längta tillbaka till sommaren bara liiiite.

 2. Vetetusan om jag inte ska se till att ha vägarna förbi Lönneberga 20 september du… Att du lagar maten borde ju bara skäl nog, eller hur? 😀

 3. Vetetusan om jag inte ska se till att ha vägarna förbi Lönneberga 20 september du… Att du lagar maten borde ju bara skäl nog, eller hur? 😀 Grattis till tidningssamarbetet, vilken grej!

 4. Vilken rolig höst du kommer ha! Kram

 5. Åh, hade jag inte varit i Stockholm den 20:e hade jag kommit. Lönneberga ligger ju inte allt för långt bort.
  Feta ost och vattenmelon är fina grejer ihop och perfekt grillsallad. Från att ha grillat varje dag så vet jag inte vad som hände. Var det vardagen som kom? Eller var det rent av hösten?

 6. Vilka härliga uppdrag:)
  Har tyvärr inte vägarna förbi den 20 annars hade jag gärna träffat dig:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation