Ja snön den ligger kvar men i tanken har jag 18 grader varmt, solsken och fågelkvitter:) Jag längtar så mycket efter våren att jag nästan ramlar ner och dör. Förra helgen hade vi -26 grader och det känns nästan olagligt och straffbart  kallt! ! Därför blir jag så extra sugen på den somriga körsbärsduken från H&M.

( bildkälla:  H&M)

Och skulle man inte få lite somrigare drömmar om man sov i en ljuvlig cupcake-pjyamas från kaksmulans webshop?

bildkälla: kaksmulans webshop

Hoppas ni får en härlig söndagseftermiddag. Här i Hultsfred skiner solen idag,den skiner så skarpt att jag kan se att det är dags att putsa fönstrena. Jävla skit!

 

 

10 Thoughts on “INSPIRATION

 1. Mina fönster är så smutsiga oxå, men vad gör väl det. Det finns ju fler dagar att putsa på
  Ha en skön kväll

 2. Igår hade vi sådan vårkänslor och det kändes verkligen som all snö skulle töa bort. Och så kommer det en massa ny snö idag! Åh, jag vill ha sol och lite värme nu. Jag får väl också försöka få in våren med lite fint till hemmet, i väntan på att vädret ska komma ifatt.

  • matsafari on februari 13, 2012 at 7:38 f m said:

   Igår hade vi riktigt varmt här i Hultsfred så all snö på taket här hemma rasade ner så forhoppningsvis så kommer våren snart!

 3. åh vilka vårkänslor den bilden väcker i en! Hoppas vinter ger sig av snart. 🙂

 4. men vilken snygg duk! en sån måste jag införskaffa… undrar om de har H&M home nånstans i den här stan eller om jag måste nätshoppa. vilket jag säkert kommer göra i vilket fall eftersom jag avskyr att gå på stan och gillar att nätshoppa 😉

 5. Vilken härligt vårlig duk, vill ha! Får bli en sväng in i H&M webshop. Pyjamasen sover man väldigt gott i och eftersom den är varm och skön kan man drömma sig bort till värmen. Här är det helt vitt ute idag, snö, rimfrost och tjock, tjock dimma. Titter man ut tror man att man blivit snöblind 😉

  • matsafari on februari 15, 2012 at 1:42 e m said:

   Ja jag skulle sova oerhört gott i en cupcakespjyamas och jag är i stort behov av duken:) Vilken tur att vår kan köpas för pengar..hihi. I natt kom ännu mer snö här och jag som hade hoppats på smältdroppande tak, solsken, fågelkvitter och snödroppar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation