Att skicka ett chokladbud till någon man tycker om är en både en kul grej och lite mer nytänkande än att skicka blommor. Idag kom ett chokladbud hem till mig från sidan Chokladbudet, och jag studsade av glädje när jag öppnade en vackert inslagen box fylld med handgjorda chokladpraliner i olika smaker. Som ni vet så är jag en riktig chokladälskare och både ljus och riktigt riktigt mörk går hem:)

Så varför inte skicka ett chokladbud istället för blommor nästa gång du ska gratulera någon? Jag lovar, det är minst lika uppskattat!

Just den här asken som kom hem till mig heter Åreasken och är fylld med fyra olika sorters handgjorda kvalitétspraliner, nämligen vaniljtryffel, mintcognacstryffel, kaffekasktryffel samt en apelsintryffel. Alla lika goda på sitt sätt även att favoriten nog blev vaniljtryffeln.

 

15 Thoughts on “SÄG DET MED CHOKLAD…

 1. Visst hade vi en underbar helg! Lurade ut våra fikagäster på altanen i lördags men idag är det långkallingar och skidställ på om man ska ut där utan att frysa rumpan av sig! Men men våren är på väg och det är huvudsaken!
  Att få ett chokladbud så där det är ju sannerligen inte fel… Blev så chokladsugen att jag nog minsann måste gå och norpa en bit i påsen från Åre choklad. Passade ju givetvis på att besöka ”fabriken” när jag var i Åre. 🙂

  • matsafari on mars 5, 2012 at 4:32 e m said:

   Vad kul att du varit i fabriken! Det läser jag gärna om på din blogg!
   Idag har våret varit och nosat här igen i Hultsfred och jag hoppas verkligen inte att det blir bakslag nu för det är så skönt med alla plusgraderna!

 2. Det var ju en underbar present!!! Bra idé att skicka choklad 🙂

 3. Julia - matblogg on mars 5, 2012 at 4:44 e m said:

  Svar: Ja vist är det alltid gott. Är typ alltid sugen på rotfrukter i ugnen :).! Jag hade en härlig helg jag hoppas att du också hade det :)! Kram

 4. Ja behöver inte gå långt,min svägerska gör praliner och aldrig ätit godare än hennes men de är en bra idè och ja gillar inte och få blommor.choklad däremot skulle uppskattas

 5. Hat skickat chokladbud ett par gånger. Är jäätebra idé tycker jag med. Det är kul på mitt nya jobb. Men man blir himla trött i början. Det är mycket att ta in första tiden…:-)

  • matsafari on mars 6, 2012 at 10:02 e m said:

   Vad bra att det blev en bra första start på jobbet! Jag vet precis vad du menar med att vara trött, jag började också ett nytt jobb i höstas och jag var trött dygnet runt i början med alla nya intryck, rutiner, arbetsmoment osv.
   Men våren är på väg och den kanske kan hjälpa dig lite att inte bli lika trött!
   KRAM

 6. Jag tar gärna med mig en vinflaska tillsammans med någon god choklad, brukar vara uppskattat.
  Själv föredrar jag den ljusa chokladen, det som då inte anses vara choklad… Jag ”övade” i helgen på mörk choklad, men näää, gillart inte. Tacka vet jag Marbous ljusa rena choklad, MUMS!
  Kram på dig och ha fortsatt gottit

  • matsafari on mars 6, 2012 at 10:01 e m said:

   En vinflaska är aldrig fel att ge bort:) Jag får det ibland och jag blir oerhört glad! Även om det kanske inte alltid blir favoritvinet så är det en fin gest.
   Hur kan du inte gilla mörk choklad? Det är ju hjälplöst gott! Prova igen men med en choklad som är smaksatt kanske?
   En stor chokladkram!

 7. Vilket bra tips, man tackar!

 8. Vilken lycka att få chokladbud, det skulle jag definitivt uppskatta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation