När jag var ute och reste förra veckan hittade jag en ny tidning som jag direkt högg tag i av två anledningar. Första anldeningen var att jag inte sett tidningen förrut och det är alltid kul med nya grejer tycker jag, andra anledningen var såklart det billiga priset, 39 kr! Det är billigt för matinspiration helt klart!

Märsterkocken är en tidning som skrivs av läsare för läsare. Dvs att det är läsaren som skickar in sina bästa mattips, recept och matnytt!  Mästerkocken slutar inte där, i tidningen, utan  finns på internet också. En stor sida med massor av matinspiration, egen webshop och mängder av trevliga recept!

15 Thoughts on “Tidningstips för mästerkockar

 1. Tack för tipset =)

 2. Verkar vara en toppen tidning tack för tipset! kram Sofia

 3. Kul med en bra tidning som dessutom inte kostar så många kronor. Tycker det är riktigt lyxigt när man får tid att sätta sig i soffan och bläddra bland favoriterna och få inspiration! Ha en bra dag! Kram Petra

 4. Saijten visste jag om men att det även fanns i tidningsform visste jag ej . Måste hålla utkik om den, får väl konkurera med en del andra matinpirations tidningar man drar på sig!….=))
  Ha en bra dag

  • matsafari on februari 8, 2012 at 6:24 e m said:

   Man kan aldrig få för lite av mattidningarna!!! Min favorit är gormet och jag får åka två mil för att få köpa ett nummer! Så bra är den!

 5. Första gången jag kikar in här och vilken mysig blogg du har, jag kommer och komma tillbaka.
  Ha en bra dag!
  Anna

 6. Ja det är diskriminering och dåliga argument de kommer med varför vi ”bögar” inte ska få ge blod. Skitkorkat är vad det är. 🙂

 7. Svar: Tack! 🙂 Ska kurera mig med massor av te idag så får vi hoppas att det blir bättre 🙂

 8. Sv: Hoppas ugnspannkakan passade bra in i veckomenyn 🙂

  Har också kollat in denna tidning, kul idé!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation