Nu har jag levt ensamliv ett par veckor vilket innebär att matlagningen blir enklare och ganska smärtfri. När man är ensam står man inte gör sig till och lagar paradrätter på löpande band utan istället läser man gärna en bok, pillar sig i naveln och strör sina kläder över hela bohaget. Ibland äter jag till och med färdigmat när jag är ensam och nu har jag testat frysta vegetariska biffar från hälsans kök som är både goda och snabblagade.

Jag vill ge biffarna ganska högt betyg eftersom det nästintill inte krävs en endaste liten ansträngning mer än att slå på ugnen och lägga biffarna på en plåt. På 20 minuter är dom nämligen klara och smakar riktigt gott med en ton av örtighet samt söta solmogna tomater och krämig mozzarella.

13 Thoughts on “VEGETARISKA TOSCANSKA BIFFAR FRÅN HÄLSANS KÖK

 1. Kul med en liten recension på de där biffarna, har bara sett massa reklam för dem men inte hört någon som testat dem… Fram tills nu då. Får testa dem tror jag nog!

  • matsafari on augusti 18, 2013 at 9:31 f m said:

   Dom här kan du köpa hem utan att tveka. De är goda i smaken, mättar bra och är lätta att värma.
   Hoppas helgen varit fin! kram

 2. Tack för tipset! Kan tänka mig att prova. Ha en fin helg!

 3. Ser gott ut. Faktiskt. Färdiga veggobiffar brukar sällan se gott ut, men dessa verkar faktiskt lockande på riktigt.

  • matsafari on augusti 18, 2013 at 9:30 f m said:

   Nä jag håller med dig. Det brukar sällan se gott ut och det är heller inte ofta bilden på paketet stämmer överens med verkligheten.

 4. Men du är väl ändå en pärla! Jag har spanat in dessa och tänkt att jag skulle köpa hem en paket till vegetariska dottern när hon kommer på besök. Men du vet, så tänker man… nja, de kanske inte är så goda och så blir det inte av. Nu vet jag, tack vare dig. Tack tack!

  Kram!!!

  • matsafari on augusti 18, 2013 at 9:29 f m said:

   Ja dom här biffarna kan du köpa hem med gott samvete:) Enda nackdelen är att det inte är så många i paketet. Men smaken är jättegod:)

 5. Bra att ha lite halvfärdiga grejer i frysen att plocka fram när det inte finns tid eller ork. Låter ju väldigt gott!

  • matsafari on augusti 20, 2013 at 12:20 e m said:

   Absolut! Lite halvfärdigt är uppskattat när man har bråttom. Enda negativa var att det bara var två i paketet. Men smaken var god:)

 6. Ann-Louise on augusti 19, 2013 at 6:39 f m said:

  De ska jag passa på att testa när jag ska leva ensamliv om någon vecka 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation