Min tillvaro står liksom lite i motvind just nu. Under ett par år så har otur efter otur avlöst varandra och det verkar inte vilja ge med sig. När man tror att det värsta har hänt så händer det alltid något som är liksom ännu värre. Det är inte alls kul! Allt det där tar kraft, energi och inspiration och vi går på sparlåga sedan länge men vi kämpar på så gott det går. Vi försöker verkligen vara positiva! En dag måste ju allt vända! Och under tiden så får man ju typ glädjas åt det lilla. Som i dag till exempel, när jag upptäckte att min kvarg jag alltid äter har kommit i en ny smak…Choklad! Choklad som är det bästa jag vet! (näst efter min katt såklart). Det är fan livskvalité! Sen att jag inte har någonstans att bo när jag äter den där kvargen… Ja -”Det är en världslig sak”!

Gud vad livet är härligt oberäkneligt ;-D ! Fortsätter det i den här takten så kanske ni hittar mig sittandes utanför Konsum med en pappersmugg i handen om nått år eller så? Tills dess smaskar vi på chili och vitlöksmarinerade champinjoner! Det är också livskvalité!

VITLÖKS OCH CHILIMARINERADE CHAMPINJONER ( ca 2 pers)champinjoner

10 färska champinjoner ( borstade och rensade)
6 msk rapsolja
1 msk soja
1 färsk chili
1 vitlöksklyfta
1 nypa svartpeppar
1 nypa salt

Gör så här: Skiva champinjonerna tunt. Lägg champinjonerna i en större skål. Blanda rapsolja, soja med salt och svartpeppar. Finhacka chilin och blanda ner chilin i rapsoljan. Pressa ner en vitlöksklyfta och rör sedan om i marinaden. Slå marinaden över champinjonerna och rör om ordentligt. Låt detta stå och marinera i kylen ett par timmar för mer smak.

//

Ann-Sofi

4 Thoughts on “VITLÖKS OCH CHILICHAMPINJONER TILL GRILLAT

 1. Bra recept, det där skall testas och serveras när livskvaliten tryter, eller när grillen äntligen kommer fram!

  /KRBB

 2. Men alltså, nu måste det väl snart lösa sej tycker vi! Vi ska absolut inte klaga på vår lägenhet och gnälla över att vi vill flytta, i alla fall inte så länge som vi har tak över huvudet och någon stans att äta.
  Hoppas verkligen att vinden vänder,
  stora varma kramar till dej

 3. Hoppas allt kommer att ordna sig! Styrkekram!

 4. Ni får bo hos mig i värsta fall! I värsta fall för er, i bästa fall för mig för då får jag äta din mat och klappa din katt.
  Vet inte vad jag kan säga mer förutom att jag håller tummarna för er!
  Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation