Världens mest tragiska efterrätt? Nej, då. Efterrätter som innehåller krossade drömmar är och förblir helt ångestfria och innehåller varken brustna hjärtan eller några brutna löften ( som tur är) . Det bästa med den här efterrätten är du heller inte behöver offra några direkta ansträngningar. Här kommer receptet på världens dystraste efterrätt ” Krossade drömmar” men som man, tro det eller ej, blir lycklig och varm i själen av att inmundiga.

KROSSADE DRÖMMAR ( 4 pers)efterättkrossadedrömmar

12 drömmar ( kakor)

12 rejäla skedar smaksatt kvarg ( för nyttigare alternativ) eller 1 paket vispad vaniljvisp

4 dajm

valri mängd färska bärefterrätt

Gör så här: Krossa kakorna och dajm. Varva sedan krossade drömmar, kvarg, dajm och bär  i små portionsformar eller glas. Klar att servera! Enkelt och färdigt under tiden som du lyssnar på introt till din favoritlåt!

//Ann-Sofi

4 Thoughts on “DEN ENKLASTE EFTERRÄTTEN, KROSSADE DRÖMMAR

  1. Den enklaste brukar vara godast 🙂

  2. Påminner oss lite om änglamad, fast en kanske lite mer lyxig variant då:) Och absolut, enklast är verkligen oftast godast, fina råvaror är ju det enda som krävs!

    Kramar på dej, Ann-Sofi

  3. Det här är en av våra favoritdesserter, fast vi brukar kanske inte göra den med drömmar. Men just att varva krossade kakor, vaniljvisp/kesella/glass/eller annat med bär och eller godis är både enkelt och fantastiskt gott!

  4. Underbar dessert trots att just krossade drömmar låter lite hårt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation