Det var ju roligt att Ralf gick vidare till finalen i melodifestivalen…

…men det enda jag kunde tänka på när jag såg honom i tv-rutan var hur skrämmande lik han är mammuten i filmen Ice Age. Ja ibland är det jobbigt att vara mig…Hjärnan går alltid på full växel och tankarna svävar runt hej vilt. Då blir det att vissa saker paras ihop lite galet. Men erkänn! Den här gången har jag väl ändå liiiiiite rätt?

10 Thoughts on “DOM ÄR JU GANSKA LIKA

  1. Tycker han är mer lik tigern!! 😀

  2. Haha, jaa alla ser vi folk olika! 😉

  3. Jo, kanske liiiiite. Förstår att det måste vara jobbigt att vara du… 😉

    Kram kram

  4. Jo, du har nog inte helt fel här, visst anas det likheter:)

  5. Jag såg inte festivalen men ser likheten. Solklart! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation