DET ÄR FREDAG IGEN! Vad ska ni hitta på gott folk? Själv ska jag jobba hela eftermiddagen och sen eventuellt gå på Lundell-afton på det lokala hotellet där lokala förmågor tolkar just den där jävla sura gubbstrutten Lundell! ( Jodå, han är visst sur, jag har träffat honom en gång och jag har aldrig träffat en större diva, idiot och surmule någonsin, jag fick vare sig  en autograf eller ta en bild på karl-sloken och jag fick i stort sett en enda stor utskällning för  att jag ens frågade. Om du läser det här nu din SURGUBBE, du är skyldig mig en bild och en autograf din jäkel! HÖR DU DET? En autograf och en bild, hur svårt ska det va? Tillhör inte det till dina arbetsuppgifter kanske att värna om dina fans? Hur tror du det känns nu när jag hör dina sånger, jo jag tänker ju bara på när du var så där arg och du stod på torget i Vimmerby utanför ditt hotell och skrek på mig…snyft) Att självaste Lundell skulle dyka upp på kalaset är nog inte så sannolikt, han smuttar nog på sin pilsner och går naken nerför gatan eller så trivs han bäst i öppna landskap ;-D

Och min sambo tyckte absolut inte att jag skulle publicera det här inlägget  eftersom det innhöll otroligt mycket svärord, och att det  kunde reta upp er läsare och göra min blogg ”läsar-lös” och han tyckte det innehöll alldeles för elaka ord om Mister Herr Lundell. Därefter höll han en föreläsning för mig om att alla inte gillar grov humor…Jag tror att dom två är i maskopi eller något, Ulf Lundell och min pojkvän!

PASTA MED RÄKOR ( 3-4 port)

 • 3 portioner kokt pasta
 • 1 scharlottenlök ( finhackad)
 • 1 vitlöksklyfta ( pressad)
 • 1 röd paprika ( skivad)
 • 6 färska champinjoner ( skivade)
 • 1 näve sockerärter
 • 1 dl gröna ärter
 • 1.-2 dl pastavatten
 • 2 msk tmatpuré
 • 400 gr skalade räkor
 • lit riven parmesan

Gör så här: Stek upp vitlök, scharlottenlök,paprika och champinjoner i lite smör eller olja i en större stekpanna. När det fått fin färg tillsätter du sockerärter och de gröna ärterna. Häll i pastavattnet i stekpannan och även tomatpurén och rör tills allt blandats ordentligt. Sen är det dags att även hälla i den kokta pastan i grönsaksblandningen. Låt alltsammans blandas. Någon minut innan servering  lägger du i räkorna och river över parmesan över räkpastan (räkorna får inte vara i stekpannan länge för då blir de sega och tråkiga).

12 Thoughts on “PASTA MED RÄKOR

 1. Mums med så mycket god mat 🙂

 2. hahahhaha klockrent.klart du ska stå på dig,och du har rätt och bli arg och ibland,men bara ibland så är de okej och svära och föra liv.yo go girl
  nä ja kommer fortfarande läsa din blogg

 3. Jag tycker snarare att detta inlägg var väldigt underhållande. Men det är väl min ironiska humor som spökar!

 4. Jag tycker inlägget bara var kul att läsa 🙂
  Här blir det minsta möjliga aktivitet, ska t o m åka och hämta mat idag. Gott gott!
  Pastan ser jättegod ut.
  Ha en skön och trevlig helg!
  KRAM

  • matsafari on februari 25, 2012 at 11:42 f m said:

   Härligt med hämtmat! Ibland ska man lyxa till det och ha det mysigt. Minsta möjliga aktivitet är bra för hjärnan och hjärtat:)
   Ha nu en riktigt riktigt skön helg:)

 5. Jag tycker det var jättekul! 🙂 Men vilken himla dålig stil av Mr Ulf, alltså, att bete sig sådär.
  Önskar dig en trevlig helg!

 6. Förmodligen har du alla som inte gillar hans bygge vid Kivik också på din sida! Vi är inga fans av Lundell heller, så vi misstycker inte:)

  • matsafari on februari 27, 2012 at 7:40 e m said:

   Usch då! Det där bygget låter inget vidare,men pengar är nog inga problem hos den där Lundell och nu för tiden kan man i stort sett köpa ALLT för pengar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation