Vad är det där för köttig böj tänker du säkert. Men det är bara en helt vanlig hederlig falukorv.  Falukorv är bra arbetarmat som dessutom är väldigt vänlig mot plånboken. Men det är ganska lätt att bli trött på den där böjen, det behöver man liksom inte vara fädbojänta för att förstå. Så idag pimpar vi falukorven lite, med bacon. Allt blir godare med bacon.

BACONLINDAD FALUKORV ( 4 pers)baconlindadfalukorv

1 ring falukorv

2 paket baconfalukorv

Gör så här: Sätt ugnen på 220 grader.Linda bacon runt falukorven. Lägg korven i en ugnsfast form. Grilla falukorven i ugnen i ca 20-25 minuter. Servera med pasta, potatis eller som på bilden här, en couscoussallad.

Allting har en ände, korven den har två. Pannkakan den har ingen, men den är glad ändå.

//Ann-Sofi

6 Thoughts on “PIMP MY FALUKORV

  1. Här hemma är det typ av en livboj!…det går alltid o fixa o trixa till något enkelt eller lite mer finess på den!..;)

  2. Gött! Falukorv behöver lite pimpning… Lite ost mellan falukorven och baconet smakar som en blandning mellan himmelen och en hjärtattack men är underbart.

  3. Senap och lite äpple är gott! Men bacon, klart som falukorvsspad att det gör böjen bättre.

  4. Hahahaha! Fädbodfalukorv! Jag avstår från att kommentera vidare. Hahahaha! Kram!

  5. Den där korven ser lite ….hmpf…..ja….. Ja, jag gillar falukorv. Oliver ber tom om falukorv. Funkar alltid! Får nog linda in den nästa gång….

  6. HUR har jag kunnat missa att göra detta tidigare? Jag älskar ju bacon och lindar färsbiffar med bacon men runt falukorven – självklart! Ska göras snart och då med potatismos till.

    Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation